Om oss

Sandra och Sylvain är dina värdar på B&B Cadalen

chambre d'hôte de Cadalen gîte hébergement hôtel bed and breakfast hotel accomodation Lautrec Albi Castes Toulouse Tarn Midi-Pyrénées Occitanie Gaillac Montagne noire Haut-Languedoc entrée entrance portail gate maison house

En fransk-svensk duo

 

Sandra är från Sverige, pratar svenska och engelska flytande, och även lite franska. Har tidigare jobbat som administratör vid svenska universitet, bland annat med lika villkor (främst jämställdhet). Att ta hand om och utveckla trädgården är ett av hennes stora projekt nu. Sandra är också huvudansvarig för verksamheten, så hon tar emot, checkar in och checkar ut gäster, ordnar frukost, städning, inköp och djurhållning. Hon diskuterar gärna trädgård och svarar på allehanda frågor.

​Sylvain är från Frankrike, och pratar franska och engelska flytande. Han pratar också lite spanska. Han har tidigare jobbat inom fransk motorsport, och inom dykning som instruktör och dykcenter-ägare. Det senare har inneburit många resor till och utlandsvistelser i några av de vackraste ställena i världen. Nu är det skönheten i Tarn och Cadalen som får hans fulla uppmärksamhet. Sylvain har ett annat heltidsjobb så hans huvudansvar i den här verksamheten är underhåll av huset. Har du frågor om din vistelse, researrangemang eller regionen, svarar han mer än gärna.